Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

PSV-aanvaller keert geblesseerd terug in Eindhoven

PSV kan voorlopig geen gebruik maken van de Braziliaanse vleugelflitser Savio. Hij is namelijk met een bovenbeenblessure teruggekeerd in Eindhoven. De 18-jarige jeugdinternational was naar Brazilië afgereisd voor een periode bij de Onder 20-ploeg.

Zo kon PSV in die weken niet over de vleugelspeler beschikken, maar ook de komende wedstrijden zal hij niet beschikbaar zijn. Hij keerde namelijk met een bovenbeenblessure terug uit Zuid-Amerikaan. Braziliaanse media meldden dat de dribbelaar minimaal een maand buitenspel zal staan.

PSV heeft tot dusver nog weinig kunnen genieten van Sávio. Hij werd aan het begin van het seizoen in een huurconstructie met Manchester City en Troyes, onderdeel van de City Football Group, gehaald naar Eindhoven.

In de eerste maanden kwam Sávio tot acht invalbeurten in de hoofdmacht, allemaal korter dan een half uur. In de Keuken Kampioen Divisie kwam hij tot zeven basisplaatsen bij Jong PSV, waarin hij twee keer scoorde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *