Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

Dit is de beste manier om jouw optimale Ultimate Team samen te stellen voor het EK in 2024

Ook in het nieuwe EA FC 24 blijft Ultimate Team ongelofelijk populair bij veel mensen. Met het komende Europees kampioenschap voetbal in aantocht kan het zelfs nog populairder worden. In juni start namelijk het toernooi, dat een maand duurt, in Duitsland. In het verleden zijn hier vaker spelers opgestaan die vervolgens een mooie carrière wisten op te bouwen, maar ook spelers die niet presteerden zoals er van ze verwacht werd. Sinds vorig jaar werkt EA Sports niet meer samen met FIFA, maar hierdoor is het spel dan ook vrij om deals te maken met de UEFA, de organisator van het EK.

Een grote EK 24 update bij EA FC 24

Zo heeft EA al bekendgemaakt dat er een gratis en grote update zal komen die te maken heeft met het EK van 2024. Wanneer spelers voor 16 januari hebben gespeeld op Ultimate Team ontvangen zij een van de grote Europese namen. Dit zijn: Jack Grealish (Engeland), Ousmane Dembélé (Frankrijk), Federico Chiesa (Italië), Florian Wirtz (Duitsland), Virgil van Dijk (Nederland) of Alvaro Morata (Spanje). Het spel wordt ook al het officiële platform voor het eEURO esports-programma van de UEFA genoemd. Voor de spelers van Ultimate Team is het interessant om het EK 2024 LIVE te gaan volgen. Zo krijgen zij mee welke spelers in vorm zijn en met wie zij wellicht willen spelen op het voetbalspel. Of jouw favoriete speler nu voor Frankrijk, Nederland of Servië speelt op Ultimate Team, kun je altijd met deze speler gaan spelen.

De favorieten voor de eindzege van het Europees kampioenschap

Het kan zomaar zo zijn dat spelers meer waard worden op Ultimate Team wanneer zij het toernooi weten te winnen. Voorafgaand aan het toernooi zijn er dus ook al een aantal favorieten op te noemen. Zo worden de selecties van Engeland en Frankrijk als beste gezien en de verwachting is dan ook dat zij het goed zullen doen. Spelers als Bukayo Saka (Arsenal), Declan Rice (Arsenal), Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) en Ousmane Dembélé (Paris Saint-Germain) zullen dus goed in de gaten gehouden worden door de scouts van Ultimate Team. Wanneer jij je optimale selectie voor het komende EK wilt samenstellen is het dus belangrijk om naar de selecties van de landen te kijken. Bekijk ook goed of deze landen gezien worden als favoriet en of de speler überhaupt geselecteerd is.

Met de samenwerking tussen de UEFA en EA Sports is het naderende EK bijzonder interessant voor de gamers. Zo zal EA FC 24 de beschikking hebben over unieke artikelen voor het EK en daarom is het ook interessant om de wedstrijden op dit toernooi live te volgen. Ben jij dus zo’n fervent gamer en groot liefhebber van voetbal en Ultimate Team? Komende zomer kan het dan ook een mooie zomer voor je worden. Volg de wedstrijden live, pas je team aan en win het EK op je eigen manier en vanaf je eigen spelcomputer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *