Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Adnan Januzaj wil loopbaan voortzetten bij PSV’

De Belgische aanvaller Adnan Januzaj zou zijn loopbaan graag willen voortzetten bij PSV. Dit weet journalist Rik Elfrink te melden van het Eindhovens Dagblad.

Op Twitter schrijft Elfrink: “Januzaj kon rekenen op belangstelling van Valencia, Lyon en PSV. Valencia wil hem huren, maar het bod van die club is afgewezen door Sevilla. Hij wil zelf graag naar Eindhoven, ook omdat familie in België woont. Maar op dit moment heeft PSV nog niet doorgepakt.”

Het moet blijken of PSV zich daadwerkelijk gaat versterken met Januzaj. Mocht de 27-jarige Belg daadwerkelijk naar de Eindhovense club overstappen, dan lonkt een snel weerzien met Sevilla. In de Europa League staan beide clubs immers tegenover elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *