Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

Johan Derksen kraakt ‘rondlopende slapzak’ van PSV

PSV verloor gisteren op bezoek bij FC Emmen met 1-0. Er lijkt dus een fikse crisis aanstaande te zijn in Eindhoven. Analist Johan Derksen was niet onder de indruk van aanvaller Anwar El Ghazi. Volgens Derksen heeft hij nog nooit ergens goed gepresteerd.

Derksen stelt aan tafel bij Vandaag Inside dat PSV voorin wel heel veel kwaliteit heeft ingeleverd. “Het verschil tussen Gakpo en El Ghazi vind ik wel schrijnend hoor. El Ghazi heeft namelijk nog nooit ergens goed gepresteerd en hij flikt het bij PSV weer niet.”

De analist heeft dan ook geen goed woord over voor de PSV-aanvaller. “Het is een slapzak, hij is nooit beslissend, hij loopt met mooie bruine beentjes daar rond en hij heeft werkelijk niets in de melk te brokkelen.” El Ghazi verscheen zelf na de wedstrijd voor de camera’s van ESPN en vond dat PSV ver ondermaats was. “Ongelooflijk. Met alle respect voor FC Emmen, maar dit mag niet als PSV. Ik denk dat we gewoon collectief hebben gefaald. Ik denk dat iedereen in de spiegel moet kijken en iedereen moet dondersgoed weten wat hij goed en fout heeft gedaan. Dit moeten we zo snel mogelijk gaan rechttrekken, want dit is PSV onwaardig. Dit kan gewoon niet.”

De aanvaller bleek ook zelfkritisch te zijn. “Ik heb veel kansen gemist de laatste tijd. Ik probeer mijn hoofd koel te houden, maar het moet snel beter. Ik moet gaan scoren en het team helpen, zeker. Ik denk dat ik gewoon rustig moet blijven. Maar als ik een honderd procent kans krijg, moet ik die gewoon scoren. Dat heb je alleen niet in de hand. Het is niet dat ik het expres doe. Ik doe gewoon keihard mijn best.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *