Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Besiktas heeft slechts drie miljoen over voor Joey Veerman’

Gisteren kwam naar buiten dat het Turkse Besiktas interesse heeft in PSV-middenvelder Joey Veerman. Feit is wel dat ze maar een bescheiden transfersom voor hem willen betalen. Ze zouden hem eerst willen huren en dat aan het einde van het seizoen voor drie miljoen euro willen overnemen. Die lijkt echter veel te laag om PSV te kunnen overtuigen.

Veerman maakte vorig jaar de overstap van sc Heerenveen naar PSV. De Eindhovenaren telden een slordige zes miljoen euro neer om hem naar het Philips Stadion te halen.

Mocht PSV ervoor openstaan om Veerman deze winter te verkopen, heeft Besiktas daar maximaal zo’n drie miljoen euro voor over. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad althans. ‘Dat bedrag lijkt veel te laag, gekeken naar de marktwaarde van Veerman’, klinkt het. De huidige marktwaarde van de middenvelder wordt door FootballTransfers geschat op 11,1 miljoen euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *