Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Alfred Schreuder blijft aan na crisisoverleg, wel extra assistent’

Alfred Schreuder hoeft bij Ajax niet te vrezen voor een ontslag. Na een crisisoverleg heeft de Amsterdamse club dat besloten. Hij krijgt wellicht wel een extra assistent erbij. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van.

Ajax pakte zondag weliswaar nog een punt tegen Feyenoord, maar het betekende eveneens de zesde wedstrijd op rij zonder overwinning in de Eredivisie. Daarbovenop kwam ook nog het nieuws naar buiten dat een deel van de Ajax-selectie afgelopen donderdag had aangegeven bij mental coach Joost Leenders dat men het vertrouwen heeft verloren in de technische staf. Op verzoek van de spelersraad, bestaande uit Dusan Tadic, Steven Berghuis, Edson Álvarez, Davy Klaassen en Jurriën Timber, was het gesprek aangevraagd.

Maandag besloot de clubleiding van Ajax tot een crisisoverleg over de positie van Schreuder, die voorlopig aan mag blijven. Daarbij erkent de Ajax-leiding dat niet alle beloftes richting Schreuder zijn nagekomen en heeft men geconstateerd dat er nog veerkracht in het team zit. Bovendien rekent men erop dat er in de komende reeks met FC Volendam (thuis), Excelsior (uit), SC Cambuur (uit) en RKC Waalwijk (thuis) twaalf punten worden gepakt, aldus De Telegraaf.

De ochtendkrant schrijft wel dat er mogelijk een extra assistent bijkomt voor Schreuder ‘om de boel op te schudden’. Onduidelijk is nog wie die assistent moet worden, maar in de wandelgangen wordt de naam van Winston Bogarde genoemd. Volgens het Algemeen Dagblad zouden de Ajax-spelers Bogarde graag zien terugkeren. De spelersgroep is namelijk niet alleen ontevreden over Schreuder, maar ook over diens assistenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *