Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Vandaag witte rook verwacht bij PSV’

PSV zal zich definitief gaan versterken met de Portugese spits Fabio Silva. Volgens clubwatcher Rik Elfrink worden vandaag de laatste plooien gladgestreken.

Hij begon het seizoen als huurling van Anderlecht, maar Wolverhampton Wanderers zal hem deze winter opnieuw verhuren en wel aan PSV. Volgens Elfrink stond de medische keuring en het ondertekenen van het contract zondag al op het programma. Naar verwachting zal de deal maandag officieel worden.

PSV kan een kwaliteitsimpuls in de voorste linie goed gebruiken. Trainer Ruud van Nistelrooy raakte binnen enkele weken twee invloedrijke aanvallers kwijt met Cody Gakpo (Liverpool) en Noni Madueke (Chelsea). Een aanvallende versterking staat daarom bovenaan het wensenlijstje.

De Portugese spits kwam dit seizoen in 32 officiële duels in actie voor Anderlecht. Silva produceerde elf doelpunten en vier assists namens de topclub uit Brussel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *