Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘PSV hoopt op buitenkansje van 40 miljoen euro’

PSV hoopt deze transferperiode toe te kunnen slaan voor Fabio Silva. De spits van Wolverhampton Wanderers werd sinds deze zomer verhuurd aan Anderlecht maar deze samenwerking is alweer gestopt. De Eindhovenaren hopen nu hiervan te profiteren.

In 2020 kwam de Portugese spits voor maar liefst veertig miljoen euro over van FC Porto. In de Engeland viel de productie van de jonge spits echter tegen, met slechts vier treffers in 62 officiële duels. Om Silva ervaring op te laten doen, besloot men hem te verhuren aan Anderlecht.

In Brussel was de start goed met drie treffers in de eerste vijf wedstrijden. Daarna begon de productie wat te haperen; de 20-jarige Silva staat momenteel op zeven goals in twintig duels. Het Laatste Nieuws weet dat de uitleenbeurt bij Paars-Wit snel beëindigd zal worden. Wolves wil Silva naar verluidt opnieuw verhuren, wat voor PSV als muziek in de oren klinkt. De Brabanders zijn volgens Voetbal International concreet, al is er ook veel interesse vanuit het buitenland.

Naast een nieuwe linksbuiten, als opvolger van Cody Gakpo, willen de Eindhovenaren ook een stand-in voor Luuk de Jong. In de eerste seizoenshelft lag de ervaren spits eruit met een kuitblessures, waardoor veel verschillende spelers werden uitgeprobeerd als nummer negen. In Silva ziet de leiding de ideale speler voor een dienstverband van een half jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *