Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Feyenoord gaat uit van zomers afscheid’

Feyenoord houdt er zeer ernstig rekening mee dat Orkun Kokcu deze zomer de club zal gaan verlaten. De middenvelder wordt al geruime tijd gelinkt aan verschillende buitenlandse clubs en hij lijkt onhoudbaar te worden voor de Rotterdammers.

Tegen FC Groningen (0-3 zege) scoorde Kökcü fraai. Hij vormde een uitstekend duo met Mats Wieffer. Waarschijnlijk blijft dat voorlopig zo, maar clubwatcher Dennis van Eersel denkt dat de Turks international na dit seizoen vertrekt. “Daar wordt al rekening mee gehouden. Grote clubs gaan dit ook zien. Laten we van Kökçü genieten zolang hij bij Feyenoord speelt”, aldus de verslaggever van RTV Rijnmond.

Van Eersel roemt het huidige middenveld van de Eredivisie-koploper. “Ik vind dat er met Wieffer een goede balans op het middenveld van Feyenoord is gekomen. Ik ben zeker onder de indruk. Toen hij van Excelsior kwam, zag ik dit wel voor me. Hij bewijst dat nu. Maar de kanttekening geldt dat Wieffer dit laat zien tegen PEC Zwolle en FC Groningen. Bovendien was dit pas zijn debuut in de Eredivisie.”

Collega Dennis Kranenburg vindt een nieuwe middenvelder overigens wel noodzakelijk. “Ze zoeken vervanging en geen versterking voor de ‘nummer 6’ en de rechter centrale verdediger. Dus ik denk dat die zoektocht nog wel door zal gaan, maar Wieffer heeft zijn visitekaartje afgegeven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *