Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Hakim Ziyech komt niet terug naar Ajax’

Alfred Schreuder verwacht niet dat Hakim Ziyech deze transferperiode terugkeert bij Ajax. en dat lijkt voornamelijk te komen vanwege zijn prijskaartje.

Net als afgelopen zomer werd Ziyech recent gelinkt aan Ajax. De Amsterdammers zoeken nog een rechtsbuiten, maar op de persconferentie laat Schreuder een ander geluid horen. “Nee, dat denk ik niet dat Ziyech komt”, is de coach duidelijk. “Ik denk dat we voorin goed bezet zijn. Iedereen weet dat Hakim een geweldige speler is, maar hij heeft ook een prijskaartje. Voor ons ligt daar niet onze prioriteit.”

Het is niet duidelijk of Ajax wel nog zoekt naar een andere rechtsbuiten. De Telegraaf meldde recent nog dat de Amsterdammers zich willen versterken op die positie. Als er geen nieuwe rechtsbuiten komt, zal Dusan Tadic waarschijnlijk op die positie gaan spelen. De captain werd in de eerste seizoenshelft ook een aantal keer op de rechterflank opgesteld, maar dat ging hem niet heel goed af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *