Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Ajax ziet mandekker verkassen naar de Primera Division’

Ajax-mandekker Lisandro Magallan staat voor een vertrekt naar de Spaanse laagvlieger Elche FC. Hier maakt het medium AS melding van. Hij moet een van de versterkingen worden die het elftal van Pablo Machín gaat helpen uit de onderste regionen van de Primera División weg te komen.

De 29-jarige verdediger van Ajax lijkt voor de zoveelste keer te vertrekken bij Ajax, waar zijn contract 30 juni afloopt. Het is onbekend of het om een huur- of definitieve transfer gaat.

Volgens AS meldt Magallán zich binnenkort bij Elche om een medische keuring te ondergaan. De rechtsbenige centrale verdediger heeft bij Ajax nooit een basisplaats weten te veroveren. Eerder werd de Argentijn verhuurd aan Alavés, Crotone en Anderlecht. Bij laatstgenoemde club had Magallán het meeste succes en speelde hij dertig wedstrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *