Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘PSV wil minimaal dit bedrag cashen voor Cody Gakpo’

PSV wil bij een transfer van Cody Gakpo minimaal een bedrag van rond de vijftig miljoen euro ontvangen. Maar volgens het Eindhovens Dagblad willen ze proberen om hem deze winter nog bij de club te houden.

Maar: ‘Een perfect scenario voor de Eindhovenaren is de zekerheid van verkoop voor een acceptabele prijs, maar ook de garantie dat Gakpo het seizoen bij PSV afmaakt.’ Gakpo kan in dat geval als dragende speler op jacht naar zijn eerste landstitel.

PSV zet dus in op minstens vijftig miljoen euro, wanneer het van een verkoop komt. De Eindhovense club stelt wel als eis dat het grootste deel van de transfersom snel op de rekening staat en houdt rekening met inflatie. Dat bod zal neer worden gelegd bij een kredietverzekeraar. ‘Zo kan een bieding van 60 miljoen euro heel aantrekkelijk klinken, maar in de praktijk helemaal niet zo lucratief zijn’, klinkt het.

Om die reden gaat PSV alleen met een geïnteresseerde club om tafel, wanneer de desbetreffende partij bereid is het grootste deel van de transfersom snel te betalen. Clubs die minimaal vijftig miljoen euro bieden, maar de betaling over meerdere jaren willen uitsmeren, krijgen een nee van PSV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *