Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Kans op vertrek van Daley Blind is groot’

Ajax-watcher Freek Jansen verwacht dat de kans groot is dat Ajax deze transferperiode afscheid zal gaan nemen van Daley Blind. Het zou een kwestie van tijd zijn alvorens de afgeschreven routinier zal vertrekken.

In een video-item van Voetbal International neemt Jansen de situatie van Ajax door. Daarbij komt ook de kwestie rond Blind ter sprake. “De kans is heel groot dat Blind vertrekt, ja. Die kans is heel erg groot”, aldus de clubwatcher, die er zelf op rekent dat de Oranje-international afzwaait in de Johan Cruijff ArenA. Royal Antwerp FC werd reeds genoemd als mogelijke nieuwe werkgever.

Tegenover een mogelijk vertrek van Blind staan meer potentiële transfers. “Ze hebben wel de conclusie getrokken dat er wat moet veranderen in de selectie. Er moet een nieuwe frisse energie komen”, vertelt Jansen. Trainer Alfred Schreuder wil op verschillende manieren zijn stempel drukken. “Versterkingen zijn daar ook wel een onderdeel van”, zo luidt het verhaal van de VI-journalist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *