Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Jurgen Locadia alweer vertrokken uit Iran’

Jurgen Locadia is nu alweer weg bij zijn Iraanse club Persepolis FC. Wat precies de reden hiervan is is niet bekend. Hij streek afgelopen zomer neer Iran, maar dat avontuur is van korte duur gebleken.

Locadia zou terug zijn gekeerd vanwege de ‘instabiliteit’ van het land, maar Persian League schrijft weer iets anders. Hoe dan ook, Persepolis zou het er niet mee eens zijn omdat Locadia het naar verluidt zonder toestemming van de club gedaan heeft. Onduidelijk is wat er nu gaat gebeuren.

De 29-jarige Locadia tekende in augustus een contract bij Persepolis, nadat hij transfervrij vertrokken was bij het Duitse VfL Bochum. Locadia speelde daarvoor bij Brighton & Hove Albion, FC Cincinnati, TSG Hoffenheim en PSV. Zijn contract in Iran loopt nog door tot de zomer van 2023, met een optie voor nog een jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *