Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Donyell Malen staat voor verrassende winterse transfer’

Donyell Malen zou deze winter zomaar eens kunnen gaan vertrekken bij Borussia Dortmund. Hij is daar geen vaste basisspeler en dat knaagt aan hem. Nu zouden Sevilla en Tottenham Hotspur hem willen overnemen van de Duitse topclub.

Anderhalf jaar geleden betaalde Dortmund nog ruim dertig miljoen euro voor Malen, die in Duitsland ups en downs heeft gekend. Volgens journalist Rudy Galetti van CalcioMercato en Sky Italia wil onder meer Tottenham hem graag overnemen in de winterstop, om Harry Kane van back-up te kunnen voorzien.

Sevilla zou op haar beurt in Malen een ideale opvolger zien van Kasper Dolberg, die in Andalusië zwaar teleurstelt en nu op weg zou zijn naar TSG Hoffenheim. Overigens is Sevilla in de play-off ronde van de Europa League opponent van uitgerekend PSV, de club waar Malen in het profvoetbal doorbrak.

Onlangs sprak trainer Edin Terzic van Dortmund nog zijn vertrouwen uit in de Nederlander. “Donyell weet wat ik van hem verwacht”, zei Terzic tegenover de BILD. “Hij heeft ongelooflijke vaardigheden, maar hij is erg ongelukkig als hij niet scoort. Dat irriteerde hem de afgelopen maanden enorm. We weten dat Donyell op een gegeven moment gaat scoren. Het is slechts een kwestie van tijd. Als hij dan zijn zelfvertrouwen terugkrijgt, zal het voor hem gemakkelijker zijn om zijn kwaliteiten te laten zien.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *