Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Ajax meldt zich in Argentinie voor Alan Varela’

Ajax heeft een speler van het Argentijnse Boca Juniors in het vizier. Het gaat om de middenvelder Alan Varela. Hier maakt het medium TyC Sports melding van. Hij wordt bij de Amsterdammers gezien als een potentiele opvolger van Edson Alvarez. Hij staat voor een winterse toptransfer.

Ajax is echter niet als enige geïnteresseerd, ook Villareal en Bayer Leverkussen zouden de 21-jarige middenvelder op de radar hebben staan. Varela speelt bij Boca Juniors voornamelijk als verdedigende middenvelder, waardoor hij als geschikte opvolger wordt gezien van Álvarez.

De Mexicaan zou zijn zinnen gezet hebben op een transfer naar Chelsea. Volgens journalist Simon Phillips verwacht de Mexicaanse middenvelder een nieuwe poging vanuit Londen. Aan GiveMeSport vertelt Phillips: “Ik heb gehoord dat er nog steeds voorzichtige interesse van Chelsea is voor Álvarez. In de zomer wilde hij de overstap graag maken. Het leek er even op dat Ajax de aanbieding zou accepteren, maar uiteindelijk deden ze het niet.”

De Chelsea-watcher vervolgt: “Ze wilden hem niet laten gaan vanwege de naderende deadline en de onmogelijkheid om een vervanger te halen, dus hij moest blijven. Hij was teleurgesteld, maar hij wacht nu af en verwacht dat Chelsea in januari terugkeert voor hem.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *