Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘FC Barcelona is overtuigt en werkt aan Ajax-transfer’

FC Barcelona wil Mohamed Kudus overnemen van Ajax. De Catalanen zijn overtuigt geraakt na zijn goede optredens voor Ghana op het WK in Qatar.

Volgens verschillende media, waaronder FootballGhana, heeft Joan Laporta al contact opgenomen met Ajax en het management van Kudus. De president van FC Barcelona heeft gepolst naar de mogelijkheden om de middenvelder annex aanvaller over te nemen van de Amsterdammers.

Concreet lijkt FC Barcelona overigens nog niet. Dat heeft deels te maken met de onzekere financiële positie van de Catalanen. Vanwege de regelgeving van La Liga moeten er eerst financiële offers worden gebracht óf er moet een grote geldstroom worden aangeboord.

Kudus kan terugkijken op een goede eerste seizoenshelft. De Ajacied zat in de zomer nog op een dood spoor in Amsterdam, maar kreeg onder Alfred Schreuder regelmatig speeltijd. Zijn productieve maanden wist hij door te trekken tijdens het WK in Qatar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *