Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

Kevin De Bruyne: ‘Geen kans op wereldtitel van België, we zijn te oud’

Kevin de Bruyne denkt dat Belgie geen kans maakt op de wereldtitel. Hij vindt de selectie namelijk te oud om daar te gaan oogsten. Hij liet dit weten in een interview met The Guatdian dat werd afgenomen voor het WK.

The Guardian ging voorafgaand aan het WK in gesprek met verschillende blikvangers die naar Qatar zijn afgereisd. Ook De Bruyne kwam aan de beurt en inmiddels is het interview gepubliceerd. De middenvelder geeft een opvallend eerlijk antwoord als hij gevraagd wordt naar de WK-kansen van België. “Geen kans, we zijn te oud.”

Voor de rest zegt De Bruyne niks meer over dit onderwerp in het gepubliceerde artikel. Hoewel het de laatste maanden stroef gaat bij België, staat de ploeg er wel goed voor op het WK. De Rode Duivels wonnen hun eerste wedstrijd in Qatar van Canada, al ging dat zeker niet vanzelf. Zondag wacht het volgende duel voor onze zuiderburen: Marokko is dan de tegenstander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *