Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

Winston Bogarde verwacht geen Ajax-terugkeer

Winston Bogarde was jaren assistent-trainer bij Ajax maar sinds de komst van Alfred Schreuder is er geen plek meer voor hem. Hij denkt ook niet snel terug te keren.

Bogarde was bij Ajax onder meer verantwoordelijk voor de restverdediging, maar daar is weinig meer van over, constateert hij. “Iedereen ziet dat het niet goed gaat, er is geen goede communicatie”, zegt de oud-verdediger bij het Voetbal Café van Ziggo Sport.

Door de huidige malaise bij Ajax neemt de roep om een terugkeer van Bogarde toe onder de achterban. Daar rekent hij zelf niet op. “Ik denk niet dat Alfred mij gaat bellen. Waarom zou hij mij moeten bellen? Ik heb trouwens niet met hem gesproken, voor ik wegging. Ik heb een gesprek gehad met Edwin van der Sar. Ik was te goed voor Jong Ajax, zeiden ze.”

“Ik denk dat ik wel een toegevoegde waarde ben geweest in de afgelopen twee jaar”, vervolgt Bogarde, die daarvoor al vijf jaar met de jeugd van Ajax werkte. ” Natuurlijk wil ik graag op het veld staan. Er zijn wel wat andere mogelijkheden geweest, maar nog niet iets waar ik mij goed bij voelde.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *