Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Memphis Depay moet de redder worden van PSV’

Manchester United wil deze winter uitpakken met de komst van Cody Gakpo of Memphis Depay. Hier maakt het Spaanse medium SPORT melding van.

Gakpo en Memphis worden al sinds de zomer nadrukkelijk gelinkt aan Manchester United. In de zomer was de Engelse topclub zelfs concreet voor de PSV-aanvaller, maar de peperdure komst van Antony (Ajax) maakte het onmogelijk om ook een deal met de Eindhovenaren te sluiten. Na het vertrek van Cristiano Ronaldo wil United een nieuwe poging wagen om een veelzijdige aanvaller in te lijven.

SPORT schrijft dat United aan twee Oranje-internationals denkt: Memphis en Gakpo. In Manchester is er goede hoop dat eerstgenoemde deze winter een vrijgeleide krijgt van FC Barcelona, waardoor hij transfervrij kan overstappen naar Old Trafford. In dat geval lijkt Memphis de topfavoriet te zijn.

Mocht Barcelona geen transfervrije status verlenen aan Memphis, dan lijkt Gakpo juist weer de voorkeur te genieten. United wil een eventuele transfersom liever spenderen aan de talentvolle Gakpo dan aan de gelouterde Memphis. De Barcelona-aanvaller kan zijn oude club dus een gigantische meevaller bezorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *