Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Cristiano Ronaldo kan direct tekenen bij Newcastle United’

Gisteren werd bekend dat Manchester United en Cristiano Ronaldo de samenwerking met elkaar stoppen. De Portugese aanvaller kan nu dus tekenen waar hij maar wilt. Newcastle United zou één van de clubs zijn die dat wel ziet zitten.

Sinds de komst van Mohammed Bin Salman is er financieel gezien van alles mogelijk bij The Magpies. Bin Salman is ook eigenaar van Al-Nassr, waar Ronaldo naar verluidt ook kan tekenen.

Ronaldo gaf onlangs een interview bij Piers Morgan en haalde daar onder meer uit naar manager Erik ten Hag. United besloot in te grijpen en dus kan Ronaldo uitkijken naar een nieuwe club. Momenteel focust de Portugees zich op het WK in Qatar, waar hij donderdag met zijn land de eerste groepswedstrijd speelt tegen Ghana.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *