Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Ajax meldt zich bij Palmeiras voor Danilo (21)’

Ajax wil werk maken van een inkomende toptransfer. En daarom zouden ze zich hebben gemeld bij het Braziliaanse Palmeiras voor de 21-jarige middenvelder Danilo. Wel hangt er een enorm prijskaartje om zijn schouders. Hij zou zón 24 miljoen euro moeten kosten.

De linkspoot ligt goed in de markt en ook clubs als Arsenal en AS Monaco lijken inmiddels in de race te zijn voor de middenvelder. De Amsterdammers meldden zich in de zomer al voor Danilo, maar destijds wilde de jongeling zich eerst concentreren op een mogelijke landstitel van zijn club.

Danilo kan als vervanger van Édson Alvarez dienen. De speler kan ook als centrale verdediger uit de voeten en kan door zijn multi-inzetbaarheid goed van pas komen in de hoofdstad. Alvarez stond in de zomer hoog op de radar van Chelsea en Ajax kreeg zelfs een bod van ongeveer vijftig miljoen euro, maar de Mexicaan bleef alsnog in Amsterdam.

De middenvelder werd in juni voor het eerst opgeroepen voor de Seleção, maar maakte tot nu toe nog geen minuten in het kanariegele shirt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *