Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Rick Karsdorp komt niet meer opdagen bij AS Roma’

Rick Karsdorp lijkt zijn laatste wedstrijd te hebben gespeeld voor AS Roma. De vleugelback kwam afgelopen zondag namelijk niet opdagen bij de ploeg van José Mourinho. Hier maakt het medium Sky Italia melding van.

Karsdorp kreeg vorige week een ongekende veeg uit de pan van Mourinho. De Nederlander verzaakte in de ogen van de Portugese trainer tijdens het gelijkspel met Sassuolo (1-1). Mourinho sprak zelfs van ‘verraad’, zonder de naam van Karsdorp te noemen. “Ik heb tegen de speler gezegd dat hij in januari een ander team mag gaan zoeken.”

Het lijkt niet meer goed te komen tussen Karsdorp en Mourinho: maandag liet hij de training van AS Roma schieten. De spelers werden weer op het trainingscomplex verwacht na een weekje vrij. Op de achtergrond zou Roma al bezig zijn met het vastleggen van een nieuwe rechtsback.

“We willen uitleg van de club over de woorden van de trainer, en de wijze waarop hij dat heeft gedaan”, liet zaakwaarnemer Johan Henkes anderhalve week geleden al weten aan de NOS. “Zo ga je niet om met een speler die al vijf jaar voor AS Roma speelt.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *