Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

Feyenoord-flop per direct terug naar de MLS

Cole Bassett keert per direct terug naar het Amerikaanse Colorado Rapids. Hij werd verhuurd aan zowel Feyenoord als Fortuna Sittard maar kwam bij beiden clubs niet aan voldoende speelminuten toe.

Dat was een belangrijke voorwaarde die in het contract van Bassett stond. Fortuna huurde Bassett van Colorado, maar had de optie om hem terug te sturen als hij niet aan een x aantal speelminuten zou komen. Bassett speelde amper in Sittard en keert nu dus terug naar de club uit de Major League Soccer.

Aanvankelijk huurde Feyenoord Bassett van Colorado Rapids, maar ook bij de club uit Rotterdam speelde hij amper. Fortuna nam de huurdeal over in een constructie waardoor Feyenoord de koopoptie bleef behouden, maar bij beide clubs kwam het niet van de grond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *