Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

OFFICIEEL: Feyenoorder zet krabbel onder nieuw contract

Quilindschy Hartman heeft zijn contract bij Feyenoord officieel opengebroken en verlengd. De linksback staat nu tot medio 2025 onder contract bij de Rotterdammers.

Feyenoord maakte het principe-akkoord met Hartman al wereldkundig, nu is alles afgerond. De winterstop komt niet helemaal ongelegen voor de verdediger. “Het zijn bijna teveel mooie momenten om op te noemen. Nu kan ik even de tijd nemen om alles te beseffen van de laatste tijd, want er is heel wat gebeurd”, vertelt hij via de Feyenoord-kanalen.

“Het is natuurlijk altijd goed als de club wil verlengen. Als je dan zelf het goed doet, eigenlijk steeds beter, is er maar een uitkomst, en dat is deze”, zegt Hartman, die zag hoe Feyenoord afgelopen zomer versterking haalde voor zijn positie. “Is het wel de beste optie voor mij om hier te blijven? De coach vond dat ik eigenlijk te dicht bij de basiself zat om me te laten gaan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *