Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘We kunnen bij Ajax wel een impuls gebruiken’

Alfred Schreuder verwacht niet dat hij bij Ajax zijn congé zal krijgen. De oefenmeester hoopt op versterkingen deze winterstop.

Ajax speelde in één week drie wedstrijden en won er geen één. Thuis ging het mis tegen PSV (1-2) en Vitesse (2-2), waarna er ook in Drenthe tegen FC Emmen gelijkgespeeld werd (3-3). “Dit was een heel slechte week voor Ajax. Laat dat duidelijk zijn”, aldus Schreuder, geciteerd door De Telegraaf.

“We hebben al overleg gevoerd en zullen de komende weken verder overleggen, want er zal iets moeten veranderen”, erkent Schreuder. Met veranderingen doelt de trainer niet op een eventueel ontslag, maar op versterkingen voor Ajax. “Ik ga niet in getallen praten. We moeten de boel binnenskamers evalueren en dan kijken wat er wel en niet mogelijk is. Uiteindelijk vind ik wel dat we een impuls in de selectie kunnen gebruiken”, geeft Schreuder toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *