Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Slot heeft clausule in contract Feyenoord’, Ajax hoeft niet te komen’

Ajax hoeft niet te proberen om Arne Slot los te weken bij Feyenoord. Dit zegt directeur Dennis te Kloese. In Amsterdam ziet trainer Alfred Schreuder op de schopstoel dus vandaar de speculaties.

De naam van Slot is al eens gevallen bij Ajax. Bij ESPN krijgt Te Kloese de vraag of Slot een afkoopclausule in zijn contract heeft. “Ik wil daar wel iets over zeggen, maar hoorde net dat ik daar niets over mag zeggen”, doelt Te Kloese op de perschef van Feyenoord. Hans Kraay jr. weet dat Slot wél een clausule in het contract heeft. “Als een club komt, dan moet er betaald worden. Dat kan alleen in de zomer.”

“Arne heeft een ambitie en dat vinden we prettig. We moeten mensen met ambitie binnen de club hebben, die altijd hard werken om zich te laten zien, want dat komt de club ten goede. Als er een mogelijkheid is voordat het contract afloopt, moet de club daar beter van worden”, zegt Te Kloese cryptisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *