Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Ajax moet Daley Blind transfervrij laten gaan’

Ajax zou Daley Blind transfervrij moeten laten vertrekken. Dit vindt analist en voormalig voetballer Pierre van Hooijdonk.

Na de dubbele teleurstelling tegen Vitesse (2-2) en FC Emmen (3-3) ligt het hoofd van Alfred Schreuder op het hakblok. “Er komt nu een periode aan dat de leiding moet aangeven dat ze door willen met Schreuder”, reageert Van Hooijdonk bij Studio Voetbal op de ramzalige vorm van Ajax, dat is afgezakt naar de derde plaats in de Eredivisie.

Als de ‘hiĆ«rarchie wordt opgeschud’, zoals Van Hooijdonk verwacht, dan is er mogelijk ook geen ruimte meer voor Blind, die na zijn invalbeurt in Emmen wordt beticht van werkweigering en sabotage. “Laat hem transfervrij vertrekken. De negatieve geesten moeten uit jouw selectie. Die kan je er als trainer niet bij hebben.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *