Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

Steven Bergwijn: ‘Blij dat het WK begint’

Steven Bergwijn was gisteren verbijsterd na de 3-3 tegen FC Emmen. Hij erkent dan ook dat blij te zijn dat het WK in Qatar gaat beginnen, zodat hij even weg is uit Amsterdam.

Ajax ging rusten met een 1-3 voorsprong, maar speelde met 3-3 gelijk. “Als je ziet hoe we de tweede helft beginnen, verbaast het me niets”, foetert Bergwijn bij ESPN. “We hebben de hele tweede helft achter Emmen aangelopen. Ik heb geen flauw idee wat we aan het doen waren. Ik had het gevoel dat we niet wisten wat we deden. Schandalig.”

Bergwijn loopt verder leeg en is boos op zijn medespelers. “De tweede helft was z├│ slecht, iedereen gaat andere dingen doen. Ik heb er geen woorden voor.” De Oranje-international wordt gevraagd of het kunstgras parten heeft gespeeld. “Ik vind dat geen excuus. We weten al lang dat we met kunstgras te maken hebben. Het is gewoon bullshit. Het is de zoveelste keer dat dit gebeurt.”

Volgens Bergwijn komt het ‘sowieso goed’ bij Ajax. “We hebben nu het WK, daarna moeten we met een frisse mindset terugkomen.” De buitenspeler benadrukt dat hij blij is even weg te zijn uit Amsterdam. “Zeker weten, zeker weten. Het WK staat los van dit. Ik ga sowieso met een blij gevoel naar Qatar. Maar dit is gewoon… Ik heb er geen woorden voor.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *