Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Alfred Schreuder vreest niet voor zijn ontslag’

Alfred Schreuder staat sinds deze zomer aan het roer bij FC Emmen en de resultaten zijn erbarmelijk te noemen. Gisteren werd er met 3-3 gelijkgespeeld op bezoek bij FC Emmen en midweeks werd er nog met 1-2 verloren in eigen huis tegen Vitesse. Toch vreest trainer Alfred Schreuder niet voor zijn ontslag.

“Of ik door de grond kan zakken? Dat kan je wel stellen”, zegt Schreuder na afloop tegen ESPN. Ajax gaf in Drenthe een 1-3 voorsprong na rust uit handen. Schreuder zag Ajax goed terugkomen na een snelle achterstand. “Na de 2-3 doen we bijna alles verkeerd. De tweede helft is een schande.”

“Het lijkt alsof we dachten dat we er waren”, legt Schreuder de vinger op de zere plek. “Je probeert in te grijpen en het anders neer te zetten. Hoe die 3-3 er dan in gaat… Dat is heel knullig.” De trainer stelt dat iedereen verantwoordelijk is voor de remise. “De tweede helft is onacceptabel.”

Schreuder denkt dat hij het tij kan keren. “Tuurlijk wel, we weten waar we aan begonnen zijn. Op dit moment is het even pijnlijk en heel matig. We weten wat we moeten doen en we willen dingen veranderen. Iedereen moet in de spiegel kijken, dat begint bij mij.” De Ajax-trainer verwacht ook na het WK nog bij de Amsterdammers voor de groep te staan. “Daar ga ik wel van uit.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *