Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Erik ten Hag heeft opvolger van Ronaldo in het vizier’

Erik ten Hag de manager van Manchester United heeft Eric Maxim Choupo-Moting in het vizier als winteraanwinst. Hij moet de opvolger worden van Cristiano Ronaldo. Hier maakt het medium Mediafoot melding van.

Dat schrijft het Franse Mediafoot. Ronaldo lijkt komende zomer op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever, nu hij bij Manchester United niet meer verzekerd is van een vaste basisplaats. De Portugese topaanvaller scoorde dit seizoen pas één keer in de Premier League en werd onlangs uit de selectie gezet omdat hij weigerde in te vallen tegen Tottenham Hotspur.

Voor Choupo-Moting zou een transfer naar de Premier League een kans op revanche betekenen. De spits speelde al eens in Engeland namens Stoke City, maar daar stelde hij met slechts vijf goals in dertig optredens teleur. De laatste jaren was de boomlange aanvaller reservespits bij Paris Saint-Germain en Bayern München.

Ten Hag is fan van het type-spits Choupo-Moting en wil de aanvaller naar Old Trafford halen. Mogelijk gebeurt dat pas in de zomer. Dan is de spits transfervrij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *