Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

KRAKER: ‘De vermoedelijke opstellingen van Ajax en PSV’

Morgen staat de kraker tussen Ajax en PSV op de kalender. En het Algemeen Dagblad denkt te weten met welke opstellingen beide clubs gaan beginnen.

De opstelling van Ajax is nog wel omgeven door vraagtekens. Owen Wijndal en Steven Berghuis zijn de grootste vraagtekens vanwege fysieke problemen. Het medium verwacht dat Berghuis ‘gewoon’ in actie komt, maar denkt te weten dat Daley Blind toch weer de linksbackpositie krijgt toegewezen van trainer Alfred Schreuder. Jorge Sánchez staat als rechtsback gepositioneerd.

Het AD verwacht dat Schreuder vast blijft houden aan de veelal vertrouwde namen. Brian Brobbey staat in de vermoedelijke basisformatie in de spits. Steven Bergwijn en Dusan Tadic zijn ook opgenomen in het Ajax-team, wat zal betekenen dat Francisco Conceiçao opnieuw genoegen moet nemen met een reserverol.

PSV heeft geen blessures overgehouden aan het Europa League-duel met FK Bodø Glimt. In Noorwegen koos trainer Ruud van Nistelrooy ervoor om veel spelers rust te gunnen, maar de grote namen staan in Amsterdam vanzelfsprekend weer in de basis. Naar verwachting zal Xavi Simons als rechtsbuiten spelen, waar Ibrahim Sangaré en Erick Gutiérrez een blok vormen op het middenveld. Joey Veerman is in dat geval de nummer tien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *