Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Feyenoord heeft opvolger voor Aursnes in het vizier’

Feyenoord heeft eindelijk een opvolger voor vertrokken Fredrik Aursnes in het vizier. Het gaat om de boomlange middenvelder Ladislav Krejci die speelt voor Tsjechische Sparta Praag. Hier maakt het medium 1908 melding. Bij diezelfde club haalde Feyenoord al David Hancko op.

Of Krejci net als Hancko weggekocht kan worden bij de Tsjechische topclub, is echter nog wel de vraag. De international van Tsjechiƫ ligt nog een paar seizoenen vast in zijn thuisland. Om het tot 2025 lopende contract van de verdedigende middenvelder af te kopen, zullen er toch onderhandelingen gevoerd moeten worden.

De tweevoudig international, die op dit moment aan de kant staat met een spierblessure, kwam in twee competitiewedstrijden dit seizoen tot twee doelpunten. Krejci kan niet alleen als controlerende middenvelder, maar ook als centrale en/of aanvallende middenvelder uit de voeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *