Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘FC Barcelona ziet Cody Gakpo als een buitenkansje’

FC Barcelona heeft PSV-aanvaller Cody Gakpo in het vizier. Eigenlijk azen ze alleen op transfervrije spelers maar ze zien de Oranje-international als een soort buitenkansje. Hier maakt het medium EL Nacional melding van.

Het Catalaanse medium schrijft dat menig topclub in Europa de naam van Gakpo heeft genoteerd als potentiële aanwinst. Manchester United en Arsenal worden nog altijd genoemd, maar nu zouden ook FC Barcelona en Bayern München in de race zijn voor de PSV-aanvaller.

Gakpo is bezig aan een voortreffelijk seizoen bij PSV. Met zijn statistieken (goals en assists) hoort hij dit seizoen tot de absolute top. Het lijkt dan ook een kwestie van tijd voordat de Oranje-international zijn status gaat verzilveren op de transfermarkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *