Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

Schreuder over Ihattaren: ‘We hebben er als Ajax alles aan gedaan’

Gisteren op de persconferentie heeft Ajax-trainer Alfred Schreuder kort gereageerd op het feit dat de club niet doorgaat met Mohamed Ihattaren. “Het is voor mij geen persoonlijke nederlaag”, aldus Schreuder. “We hebben er als Ajax alles aan gedaan. Ik denk dat daarmee alles wel gezegd is. Ik heb hem zelf een week of zeven, acht geleden voor het laatst gesproken.”

De clubleiding heeft de beslissing genomen dat Ihattaren niet bij Ajax zal blijven. “Wat ik daarvan vindt, hou ik voor mezelf”, zo gaf Schreuder aan. “Het is jammer hoe het gelopen is. Het is niet geworden wat we gehoopt hadden.”

Jong Ajax-trainer John Heitinga reageerde in gesprek met ESPN ook op het vertrek van Ihattaren. “Ik heb hem aan het begin van het seizoen voor het laatst gesproken”, zei hij daarover. “Ik heb het vandaag pas vernomen. De directie heeft die beslissing genomen. Het is vooral spijtig voor de persoon en de voetballer Mo. Het is niet geworden van wat we gehoopt hadden. Voor de rest wens ik hem veel succes met zijn carrière.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *