Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Ajax en PSV strijden om Argentijnse controleur (21)’

Ajax en PSV hebben dezelfde speler op de korrel. Het gaat om de 21-jarige Argentijn Santiago Hezze. Hier maakt het Mexicaanse medium EL10 melding van.

De controleur speelt momenteel voor CA Huracán in Argentinië, wordt beschouwd als groot talent en is mede daarom gewild door meerdere clubs. Zo zouden naast de Nederlandse topploegen ook clubs uit de MLS en Primera División interesse hebben getoond, te weten Celta de Vigo, Real Valladolid, Real Betis en Villarreal. FC Porto is tevens een genoemde kandidaat.

Hezze speelde dit seizoen al 37 wedstrijden voor Huracán en kwam daarin tweemaal tot scoren. Hij is tevens Argentijns jeugdinternational. Voor het Onder 23-elftal kwam hij namelijk al eens in actie. Zijn huidige marktwaarde zou om en nabij de 5,5 miljoen moeten liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *