Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Cambuur wil Sjors Ultee als nieuwe hoofdtrainer’

SC Cambuur heeft Sjors Ultee in het vizier om daar de nieuwe hoofdtrainer te worden. De Friezen moeten opzoek naar een vervanger voor Henk de Jong die wegens ziekte niet langer in functie kan blijven.

Ultee werd al vroeg in het seizoen ontslagen bij Fortuna Sittard, maar staat er goed op in Leeuwarden. Volgens VoetbalPrimeur is de 35-jarige oefenmeester ‘meer dan alleen gepolst’ en heeft hij uitstekende papieren om de nieuwe hoofdtrainer van Cambuur te worden. De komende week wordt er meer duidelijkheid verwacht.

Cambuur betreurt het vertrek van Henk de Jong, maar hoopt dat hij, als zijn gezondheid het toelaat, snel terugkeert bij de club.”Henk hoort bij Cambuur en als hij het wil, dan is die mogelijkheid er. Het staat hem vrij, maar wij willen graag met hem verder en zullen het in ieder geval onderzoeken. Dat maakt iedereen blij, want iedereen zal ernaar uitkijken als hij terugkeert. Henk is een collega, een trainer, het gezicht van de club, een clubicoon”, vertelde algemeen directeur Ard de Graaf eerder tegen de clubkanalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *