Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Alfred Schreuder overweegt om opstelling aan te passen tegen Liverpool’

Midweeks speelt Ajax in de Champions League een thuiswedstrijd tegen Liverpool. En trainer Alfred Schreuder overweegt om voor deze pot zijn opstelling aan te passen. Zo zou het goed kunnen dat Owen Wijndal mag gaan starten.

Wijndal maakte tegen Excelsior (7-1 zege) zijn rentree bij Ajax en mocht tegen RKC Waalwijk (1-4 zege) opnieuw invallen. Schreuder merkt dat de voormalig AZ-aanvoerder steeds fitter begint te worden. “Hij heeft echt een grote stap gezet”, zo citeert Ajax Life.

Schreuder vervolgt: “Tegen RKC zag je dat hij frisser was. Dat hij minuten maakt, is belangrijk. Hij kan starten tegen Liverpool, maar of hij dat ook doet, weet ik nog niet.” In dat geval dreigt Daley Blind of Calvin Bassey het slachtoffer te worden bij Ajax.

Ajax moet tegen Liverpool een goed resultaat behalen om overwintering in de Champions League in het vizier te houden. Bij puntenverlies is zelfs Europese overwintering niet zeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *