Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Erik ten Hag beste United-manager sinds Alex Ferguson’

Erik ten Hag staat er goed op bij de Engelse media. Gisteren won de oefenmeester met zijn Manchester United met 2-0 van Tottenham Hotspur. De hand van de Nederlander is steeds duidelijker aanwezig, schrijven de lyrische Engelse media.

‘Stoer Manchester United geeft Tottenham de Ten Hag-behandeling’, kopt The Telegraph. ‘Cristiano Ronaldo probeerde het over hem te laten gaan door voor het einde opvallend de reservebank te verlaten en naar binnen te gaan voor de wedstrijd over was. Maar eigenlijk draait het allemaal om het Manchester United waar Ten Hag naar op zoek was.’

‘Ronaldo’s actie, met nog vier minuten te spelen, oogde nukkig. Het was een blijk van frustratie van een speler, een ongebruikte reserve, die weet dat hij niet langer centraal staat in de plannen van United en kan vertrekken’, vervolgt The Telegraph. ‘In plaats daarvan heeft Ten Hag zijn model gevonen na een spannende, bijna roekeloze overwinning op Tottenham. Door de beste prestatie van het seizoen klimt United naar de vijfde plaats, nog maar net buiten de Champions League-plaatsen.’

Beste United-manager sinds Ferguson
The Guardian staat stil bij het optreden van Bruno Fernandes. De Portugese spelmaker was dit seizoen minder bepalend, maar tegen de Londenaren ouderwets op dreef. ‘Toen Fernandes de 2-0 maakte, hief Ten Hag verrukt zijn armen op. Ten Hag had al verteld dat Fernandes vaker zou gaan scoren. In lijn met de prestatie van de spelmaker voelt het optreden van United als een belangrijke stap voorwaarts.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *