Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Brian Brobbey op ramkoers bij Ajax’

Gisteren speelde Ajax in de Champions League tegen Napoli en Brian Brobbey moest het weer doen met een plek op de reservebank. Hij kwam laat in de tweede helft het veld in en dat was veel te laat.

De spits ging in gesprek met RTL 7 in op de wedstrijd. “Als je kijkt naar de vorige wedstrijd, dan vond ik ons veel beter dan tijdens de andere wedstrijd. Maar Napoli is een goed team”, stelde de aanvaller, die al een aantal weken Mohammed Kudus voor zich moet dulden als spits.

De Ghanees international wist tegen Napoli opnieuw geen indruk te maken, maar kansen voor Brobbey in de basis zaten er voorlopig ook nog niet in. “Ik begin natuurlijk op de bank. Het liefst sta ik ook in de basis. Ik vond dat ik er vandaag ook veel eerder in had moeten komen, bij de 2-1.”

De spits was meteen van waarde voor zijn ploeg. Als diep aanspeelpunt versierde hij in de laatste fase van de wedstrijd nog een penalty, waardoor Steven Bergwijn de spanning in de westrijd terug kon brengen. “We hielden elkaar vast. Hij trok me naar beneden, dus een terechte penalty”, stelde Brobbey na afloop.

Lang treuren om de nederlaag kan Ajax volgens Brobbey niet. “We moeten ons ding blijven doen, sterk blijven als team. Zondag hebben we alweer een wedstrijd”, zei de spits. Zondag staat om 14:30 uur de wedstrijd tegen Excelsior op het programma. Of Brobbey dan wél in de basis start, is nog wel de vraag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *