Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Galatasaray wil uitpakken met de komst van Cristiano Ronaldo’

Cristiano Ronaldo is onder United-manager Erik ten Hag geen basisspeler meer en de Portugese superster wil in de winter weg bij de club. En de Turkse club Galatasaray wil een poging voor hem wagen. Hier maakt het medium Fotomac melding van.

De Turkse grootmacht, die afgelopen zomer al onder meer Dries Mertens en Mauro Icardi wist binnen te halen, heeft al vaker pogingen bij CR7 gedaan en ruikt door diens situatie op Old Trafford nu écht bloed. Media schrijven al over ‘de belangrijkste klap in de geschiedenis van het Turkse voetbal’.

Het Spaanse Diario Sport claimt al langer dat Cim Bom Bom wil stunten met de komst van de Portugees, aanstaande winter zou het tot een concrete aanbieding moeten gaan komen. Vicevoorzitter en sponsor Erden Timur zei onlangs al mysterieus: “Ik kan nu geen namen geven, want we gaan onze werkwijze en gedachtengang de komende periodes doorzetten. We hadden hele grote namen op ons lijstje staan en die staan er nog steeds op.”

Vorige week tijdens de stadsderby tegen City (6-3) zat Ronaldo negentig minuten op de bank. Ten Hag claimde dat hij de superster ‘uit respect voor zijn status en carrière’ niet in wilde brengen in een wedstrijd die bij rust al verloren was. “Dat heeft niets te maken met een eventueel vertrek in januari of volgend jaar zomer. Ik zie niet dat hij ongelukkig is. Hij is blij, hij traint goed en hij heeft er plezier in. Iedereen traint goed. Er is een goede instelling op de training, iedereen werkt er hard voor. Dat is het punt niet”, klonk het uit de mond van de Tukker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *