Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Auto Mohamed Ihattaren vannacht in vlammen opgegaan’

In de nacht van maandag op dinsdag is de Porsche van Mohamed Ihattaren in vlammen opgegaan. De politie houdt rekening met brandstichting. Dit laat een woordvoerder weten.

Agenten troffen rond 03.00 uur een in vlammen opgaande Porsche Panamera aan op de Bernadottelaan in Utrecht. De politie Utrecht stelt dinsdag buurtonderzoek te doen en camerabeelden in de wijk Kanaleneiland te bekijken. Ook zoekt de politie nog naar de oorzaak van de in brand gevlogen BMW 3 serie van Yassir Ihattaren, de broer van de Ajax-speler.

Ihattaren zou te maken hebben met bedreigingen vanuit het criminele milieu, werd afgelopen zomer bekend. De auto van Ihattaren is naar verluidt zelfs gespot bij de bunker waar het Marengoproces plaatsvindt. De dreiging zou zijn ontstaat nadat Ihattaren een relatie kreeg met TikTok-ster Yasmine, met wie hij afgelopen weekend het huwelijksbootje is ingestapt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *