Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Dusan Tadic overweegt om Amsterdam te verlaten’

In een gesprek met De Telegraaf is Ajax-aanvoerder Dusan Tadic ingegaan op de ingrijpende roofoverval die er op hem en zijn gezin is gepleegd. De Servier is anders naar ‘zijn Amsterdam’ gaan kijken. En overweegt zelfs om de stad te verlaten.

Hij is uitgesproken over de manier waarop criminelen niet alleen de Servische aanvaller – ook voormalig PSV-spits Eran Zahavi was slachtoffer van geweldadige overvallen – de kans kregen om toe te slaan. “Dat is een schande. Als mensen zich onveilig blijven voelen, zullen ze Amsterdam verlaten. Ja, ik ook, want het welzijn van mijn familie staat voorop. Ik hoop dat deze criminaliteit een halt wordt toegeroepen.”

De overval liep uit op een knokpartij tussen Tadic en de overvallers, die door een tracker onder zijn auto wisten dat hij naar zijn huis zou gaan. Daar stonden twee mannen hem op te wachten en maakte Tadic dat hij weg kwam. “Hoewel ik een maatpak, waar ik uit scheurde, en nette schoenen aan had, was ik sneller. Maar toen zij de scooter pakten, haalden ze me toch in. Daarna hadden we een gevechtje.”

Daar kwam het temperament van de aanvaller ook buiten de lijnen naar boven. “Wij voetballers kunnen rennen en vechten. Ik heb een paar punches uitgedeeld. Door naar links en rechts te bewegen, dreef ik ze een beetje uit elkaar, waarna ik hun leider eerst klappen heb gegeven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *