Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

Voormalig Ajacied: ‘Spelen in de Europa League is een droom’

Feyenoord begint morgen in de Europa League met een uitwedstrijd tegen Lazio Roma. En de van Ajax overgekomen Danilo kijkt uit naar deze wedstrijd. De Braziliaan heeft goede hoop op een puike afloop.

Danilo zegt op de clubkanalen van Feyenoord niet te kunnen wachten op de confrontatie met Lazio. “Spelen in de Europa League is waar je als jongetje van droomt. Het is een grote wedstrijd voor ons allemaal, we zijn enthousiast over de kans om ons te laten zien op dit niveau. Bovendien heb ik plannen om in ItaliĆ« te trouwen, maar daar ben ik nu niet mee bezig. Alleen de wedstrijd telt op dit moment. Het is jammer dat we geen supporters mee hebben, je wil je doelpunten toch met hen vieren.”

De aanvaller hoopt net als in de Eredivisie ook Feyenoord met doelpunten te kunnen helpen in de Europa League. “Vijf doelpunten in vijf wedstrijden is het beste begin voor een spits. Natuurlijk voelde ik aan het begin van het seizoen de druk, maar die dingen gebeuren voor een reden. Ik kan trots op mezelf zijn dat ik de ploeg kan helpen met doelpunten. Nu wacht ik er nog op dat ik een keer scoor in De Kuip, dat moet een geweldig gevoel zijn. Maar nu heb ik natuurlijk zin in deze uitwedstrijd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *