Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

OFFICIEEL: Justin Kluivert verruilt Rome voor Valencia

Justin Kluivert heeft op de valreep van de transferdeadline een nieuwe club gevonden. De aanvaller gaat spelen voor het Spaanse Valencia. Ze huren hem voor een seizoen van AS Roma.

De transfer naar de Premier League-club leek al helemaal in kannen en kruiken voor Kluivert, maar de aanvaller kreeg geen werkvergunning. Daardoor klapte de deal en zag AS Roma een transfersom van bijna tien miljoen euro voor de neus verdampen. Dat tot ergernis van de Italianen die af wilden van de Nederlandse aanvaller.

Met Valencia is er alsnog een oplossing gekomen voor beide partijen. De buitenspeler wordt in eerste instantie voor een jaar gehuurd. Roma verlengde nog wel het contract met Kluivert, dat medio 2023 afliep. Kluivert ligt nu tot medio 2025 vast bij Roma, zodat de Italianen hopen in de toekomst nog een transfersom over te houden aan de Nederlandse aanvaller. Met zijn overgang naar Valencia treedt Justin in de voetsporen van zijn vader Patrick, die in zijn actieve voetbalcarriĆØre ook voor de Spaanse club uitkwam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *