Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Feyenoord en Frank Arnesen per direct uit elkaar’

Feyenoord neemt per direct afscheid van technisch directeur Frank Arnesen. Beide partijen zouden een akkoord hebben bereikt over de afwikkeling. Hier maakt het doorgaans goed geinformeerde 1908 melding van.

Arnesen was deze zomer al nauwelijks meer betrokken bij de technische gang van zaken bij Feyenoord. Dat kwam mede ook door zijn slechte staat van gezondheid. Huidig algemeen directeur Dennis te Kloese nam deze zomer dan ook al het grootste gedeelte van de transfer- en contractzaken op zich. Feyenoord is niet van plan om direct een opvolger van Arnesen aan te stellen, maar is aan het inkijken naar een andere invulling waarbij er sprake moet zijn van een ’technisch hart’.

Eerder liet Algemeen Dagblad-journalist en Feyenoord-watcher Mikos Gouka al weten dat Feyenoord voor een andere route kiest. “Die hadden ze in gekund met Arnesen, maar volgens de clubleiding alleen met een topfitte Arnesen die moeiteloos het vliegtuig naar Lissabon of Buenos Aires kan pakken indien noodzakelijk. Voor het weer zover is, zijn we wel even verder, vrezen ze in de Kuip. En dus vinden ze dit het moment om afscheid te nemen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *