Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Feyenoord-verdediger kan vertrekken vanwege flinke concurrentie’

Excelsior hoopt Quilindschy Hartman op huurbasis te kunnen overnemen van stadsgenoot Feyenoord. De linksback lijkt door een flinke concurrentie buiten de boot te vallen.

Feyenoord versterkte zich maandag met Fredrik André Björkan, terwijl eerder deze zomer Marcos Lopez al werd vastgelegd. Bovendien kan ook Dávid Hancko als linksback uit de voeten. De Slowaakse international maakte zaterdag tegen FC Emmen (4-0) een uitstekende indruk op die positie. Trainer Arne Slot heeft daarmee al drie opties, waardoor Hartman op het tweede plan dreigt te belanden.

Excelsior hoopt uitkomst te kunnen bieden. Bij de stadgenoot zit Hartman vermoedelijk wel meteen dicht tegen een basisplaats aan. Hij zou de concurrentie moeten aangaan met jeugdspeler Nathan Tjoe-A-On, die momenteel de enige echte linksback is in de selectie van de promovendus. Beide Rotterdamse clubs praten nog wel over de voorwaarden van een huurdeal, meldt het AD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *