Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Ajax en FC Utrecht akkoord over transfer’

Ajax en FC Utrecht hebben een akkoord bereikt over de transfer van Sean Klaiber. Hier maakt Voetbal International melding van. Ajax is bereid om Klaiber transfervrij te laten gaan, zodat hij voor drie jaar kan tekenen in de Domstad.

In 2019 werd Klaiber nog onder aanvoering van Erik ten Hag naar Ajax gehaald, voor een paar miljoen euro aan transfersom. De vleugelverdediger wist echter geen moment te overtuigen. Tot overmaat van ramp raakte hij vorig jaar zwaar geblesseerd aan zijn knie.

Omdat Klaiber inmiddels Devyne Rensch, Jorge Sanchez en gelegenheidsback Jurriën Timber voor zich moet dulden in de pikorde, was een transfer het beste voor alle partijen. Klaiber kiest voor Utrecht, waar hij sinds zijn profdebuut in 2014 al goed was voor meer dan honderdvijftig officiële wedstrijden. Eerder haalde Utrecht ook al Jens Toornstra terug naar de club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *