Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Hakim Ziyech wil zo snel mogelijk weg bij Chelsea’

Hakim Ziyech is inderdaad in beeld bij Ajax om deze zomer de selectie te komen versterken. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van in het programma VTBL.

“Dat is een mogelijkheid, zo is mij verteld”, vertelde Romano in het RTL-programma. “De speler wil zo snel mogelijk weg bij Chelsea. Tuchel ziet hem niet als een belangrijke speler voor Chelsea. Ze proberen een oplossing te vinden in de laatste dagen van de transferwindow. Ajax is een mogelijkheid, maar alleen wanneer het Antony aan Manchester United verkoopt.”

Volgens Romano is een comeback bij Ajax een prachtige oplossing voor Ziyech. “Het is verleidelijk voor hem. Ik hoor dat er nog niks vergevorderd is, omdat het afhangt van Antony. Maar het kan interessant zijn voor hem, omdat hij niet zo veel opties heeft op de markt. AC Milan had zijn prioriteit, maar zij focussen zich nu op andere targets.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *