Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Ajax moet zo’n afkoopsom voor Antony nooit afwijzen’

Voormalig topvoetballer en huidig analist Wim Kieft zou Ajax adviseren om het volgende bod dat Manchester United doet op sterspeler Antony te accepteren. Eerder deze week sloegen de Amsterdammers een bod van tachtig miljoen euro af op de vleugelflitser.

‘Of ze bij Ajax nog lang kunnen genieten van de exceptionele kwaliteiten van Antony valt te bezien. Maar wat wil Ajax voor hem incasseren als tachtig tot 85 miljoen euro onvoldoende is? Honderd of 120 miljoen euro? Dat zijn bedragen die nu niet worden betaald, zelfs niet door een trainer van Manchester United, die iemand als Antony heel goed kent. Zoals Erik ten Hag’, schrijft Kieft in zijn column in De Telegraaf.

‘Daarom moet Ajax zo’n afkoopsom voor Antony nooit afwijzen’, vervolgt de oud-international, die denkt dat Ajax een vertrek van de Braziliaan kan opvangen. ‘Natuurlijk zul je zijn specifieke kwaliteiten missen; aan de andere kant heb je het alternatief al rondlopen in de Johan Cruijff Arena met Steven Berghuis en eventueel Mo Ihattaren daarachter. En lukt het om Hakim Ziyech terug te halen, dan wordt Ajax daar niet per definitie slechter van.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *